Indian Fine Dining

India Poort
‘Sinds 1986’

 

Fine Indian dining

Sinds 1986 traditionele en innovatieve Indiase gerechten op het hoogste niveau in een intieme setting. De pionier in het Gooi met de beste curry’s en tandoori’s, met liefde bereid door onze topkoks.

Proef de verse ingrediënten tijdens uw culinaire reis door het prachtige India, gewoon bij ons in het beste Indiase restaurant in Hilversum. De Indiase gastvrijheid, fantastische ambiance met topwijnen en exclusieve dranken zorgt voor een unieke ervaring. Heeft u speciale dieetwensen? Onze topchef houdt hier uiteraard rekening mee. Wij hebben een uitgebreide kaart waar diverse vegetarische, veganistische en halal gerechten op staan.

 

Traditioneel & modern

 

Romantisch dineren of zakelijk diner

Heeft u binnenkort iets te vieren of wilt u gewoon een heerlijke romantische avond hebben?  Dan is India Poort in Hilversum de perfecte plek. Zoekt u een locatie voor een zakelijk diner of groepsdiner? In een traditionele en moderne setting voelt u zich zowel thuis als op avontuur. Met onze uitstekende bediening geniet u van een stressvrije avond met heerlijke traditionele Indiase gerechten.

Het beste Indiase restaurant in Hilversum

Dat leest u goed. Volgens Tripadvisor is India Poort het beste Indiase restaurant van Hilversum. Daar zijn we erg trots op en zullen er alles aan doen om aan de hoge verwachtingen van onze bezoekers te blijven voldoen. Niet alleen fantastisch Indiaas eten, geweldige wijnen en mooie dranken, maar ook een geweldige sfeer voor alle gelegenheden en uiteraard een fantastische service. Al sinds 1986 met liefde. Onze bezoekers komen niet alleen uit het Gooi, maar ook uit Amsterdam, Utrecht en Rotterdam krijgen we geregeld liefhebbers over de vloer.

 

Reserveren

 

Een gast ontvangen betekent zorgdragen voor zijn welzijn van het eerste tot het laatste moment dat hij onder iemands dak vertoeft. (Brillat-Savarin)