Groepen & Zakelijk

 

Groepsdiner

Een bedrijfsfeest, een zakelijk diner/bedrijfsdiner, een huwelijk of een gezellige borrel? Wat de gelegenheid voor jouw groepsdiner ook is India Poort is de perfecte plek om te genieten van een gezellig samenkomen met geweldig eten en drankjes. Ons ruim opgezette restaurant met intieme ambiance leent zich heel goed voor grote groepsdiners.

Shared dining voor jong & oud, zakelijk of prive. Al meer dan dertig jaar is India Poort de ideale locatie voor groepsdiners voor gezelschappen die kunnen oplopen tot dertig personen.

Een bijzondere locatie, heerlijk eten en uitzonderlijke service. Een stijlvolle en intieme ambiance waar uw gehele gezelschap zich direct thuis voelt. India Poort in Hilversum verzorgd een geheel op maat afgestemde beleving.

 

Zakelijk dineren

De perfecte setting voor al uw zakelijke diners. Of u nu wilt dineren met uw klanten of met uw team, ons stijlvolle restaurant leent zich hier uitstekend voor. Maak indruk op uw klanten of verwen uw team en kies eens voor een culinair avontuur bij India Poort.

Wij garanderen dat uw gezelschap zal genieten van onze heerlijke authentieke curry's en tandoori's. Shared dining is een traditionele waarde in de Indiase keuken. Van oudsher ideaal voor onderling contact versterken, ideaal voor teambuilding en zakelijke afspraken.

U hoeft zich geen zorgen te maken over uw vegetarische, veganistische, Islamitische, gluten-allergie of lactose-intolerantie collega's, want ook voor speciale dieetwensen hebben wij voldoende keuze op onze menukaart.

Kortom, zoekt u naar een locatie waar u met een grote groep terecht kunt in Hilversum? Kom dan naar India Poort waar u en uw gezelschap een memorabele avond zullen beleven. We vragen u wel om vooraf te reserveren, zodat we eventuele teleurstellingen kunnen voorkomen.

 

- Borrel, diner of prive evenement

- Vriendelijk en kundig personeel

- Een indrukwekkende selectie van zorgvuldig gekozen wijnen

- Geweldige bar met een grootse selectie aan drankjes

- Capaciteit tot 30 gasten (seated dinner)

- Gemakkelijk bereikbaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan gerust contact met ons op.
 

Reserveren   Contact opnemen

 

Het dessert, op het moment dat de fijnproever geen honger meer heeft, moet spectaculair zijn. (Grimod de la Reynière)