Onze keuken
India Poort

 

Vlees & vis

Malse lamsvlees en kip of verse vis van de hoogste kwaliteit bereid in een traditionele Tandoor oven. Van zoet tot pittig, van een Tandoori King Prawn tot een Bengaalse curry Macher JJhol.  Dagelijks vers bereid en gekruid. India Poort werkt alleen met de beste leveranciers.

 

 

Vegetarisch & veganistisch

Vindt u het als vegetariër of veganist  het vaak lastig om een goed restaurant te vinden? Welkom bij India Poort. Veel mensen in India, waaronder de Hindoes en de Boeddhisten, eten geen vlees uit religieuze overwegingen. Daardoor is de Indiase keuken rijk aan deze gerechten. Wij hebben een brede keuze van deze uitzonderlijk smaakvolle gerechten op ons menu met diverse soorten groenten, zoals Bhindi (okra) en Indiase kaas (panir). Voor onze vegetarische en veganistische gasten zijn we een vaste waarde en een verrijking in hun culinaire reis.

Ook serveren we vegetarische en veganistische curry's. Zoet tot pittig en de mogelijkheid om de gerechten naar uw specifieke wens aan te passen. Wij helpen u graag in de zoektocht naar het voor u perfecte Indiase gerecht.

 

Lactose- en glutenvrij

Lactose intolerant of volgt u een glutenvrij dieet? Diverse gerechten bij India Poort in Hilversum zijn speciaal samengesteld voor gasten die een lactose- of glutenallergie hebben.

Bent u dol op curry's, maar durft u het niet aan vanwege uw intolerantie? Bij ons kunt u met een gerust hart lekker genieten van uw diner. Onze chefkok houdt scherp toezicht op de gerechten die lactose- of glutenvrij dienen te zijn. Daarnaast kan de bediening u helpen bij het samenstellen van een compleet diner zonder lactose of gluten.

 

Reserveren   Menukaart

 

Bij koken, gelijk bij alle kunstvormen, is eenvoud het teken van de volmaaktheid. (Curnonsky)