Eten & Drinken
India Poort

 

Traditionele & innovatieve gerechten

Naast een grote variëteit aan traditionele curry en tandoori gerechten op de menukaart verrijkt onze chef het menu daarnaast met innovatieve gerechten voor een spectaculaire culinaire reis. Ontdek zo uw nieuwe favoriete gerechten tijdens het uitstapje uit uw comfort-zone. Van zoet tot pittig. Vlees, vis, veganistisch en vegetarisch. Shared dining of uw eigen gerecht waar niemand aan mag zitten. Alles bereid in een traditionele Tandoor oven en prachtig gepresenteerd en uitstekend geadviseerd door ons.

 

Kwaliteitswijnen & exclusieve dranken

Bij de bijzondere traditionele en moderne gerechten van India Poort hoort ook een bijzondere wijnkaart met kwaliteitswijnen en exclusieve dranken.

Een indrukwekkende selectie van zorgvuldig gekozen wijnen van gerenommeerde wijnhuizen. Van een mooie robijnrode blend van Sangiovese, Montepulciano en Cabernet Sauvignon van Guerrieri uit Italië, een wereldklasse Meursault, Brunello en Barolo tot een elegante Sauvignon Blanc uit de Franse Loire van Michel Redde waar ze de sauvignon blanc-druiven voor deze frisdroge, complexe Pouilly-Fumé met de hand oogsten. Wij helpen u de juiste keuze te maken bij het juiste gerecht.

Naast de prachtige wijnen hebben we ook een exclusieve drankkaart. Van een Kingfisher biertje tot een Hibiki Japanese Harmony whisky. Alles voor de perfecte avond.

 

Reserveren   Menukaart

 

Er zit meer filosofie in een fles wijn dan in alle boeken (Louis Pasteur)